Primula obconica ‘Touch Me’ F1

[ezcol_3fifth]

Intense en opvallende kleuren kenmerken de Primula obconica Touch Me®. Het is een vrolijk en verrassend product. Ook is het ras priminevrij en dat betekent dat de hinderlijke huidirritatie verleden tijd is. Elke Primula Touch Me® is herkenbaar in het handelskanaal. Pothoezen, potbedrukking of labels zijn standaard. De ondersteuning bestaat verder uit advertenties in consumentenbladen, aandacht in tuinprogramma’s op televisie, beurspresentaties en diverse folders. Tevens is actuele informatie en zijn inspirerende foto’s beschikbaar op de website www.primula-touchme.com.

Primula Touch Me®
De Primula obconica Touch Me® F1 is een verrassend vrolijk product! Met haar intense en opvallende kleuren is de Touch Me® dè sfeermaker voor in huis. De Touch Me® is leverbaar in de maanden April tot  Januari.

De QR-code op de pothoes verwijst naar de website: www.primula-touchme.com.

  • Primine vrij
  • 10 frisse kleuren
  • Heldergroen, stevig blad
[/ezcol_3fifth]

[ezcol_1fifth]Foto-Rael_small[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth_end]

Raël Duijvestijn Potplanten

Wollebrandlaan 3
2675 KX Honselersdijk

Fax: +31 (0)174 670 699
Mobiel: +31 (0)653 122 684

E-mail: rael@raelpotplanten.nl

Linked In Rael Duijvestijn Facebook Pinterest Twitter

[/ezcol_1fifth_end]