Primula Pricanto genomineerd voor Glazen Tulp!

Met trots mogen we bekend maken dat de Primula obconica Pricanto genomineerd is voor de Royal FloraHolland award ‘De Glazen Tulp’. Stemmen kan via Stemformulier Royal FloraHolland. De ‘Glazen Tulp’ is in de sierteeltsector dé prestigieuze award voor de beste marktintroductie van het jaar. De winnaars worden geselecteerd en genomineerd uit de honderden nieuwe cultivars en concepten die jaarlijks op de veiling geïntroduceerd worden. In- en verkopers van Royal FloraHolland en een vak- en publieksgerichte jury bepalen de nominaties en winnaars.

Primula Pricanto is een mooie Primula obconica in vintage stijl. Opmerkelijk gekleurde bloemen vallen op in haar soort. Pricanto is een veelzijdige Primula. Ze voelt zich zowel binnen als buiten op het terras of een beschutte plaats helemaal thuis. Door de bijzondere tekening in het bloemblaadjes is ze een opvallende en veelzijdige verschijning gebleken.

Tijdens de eerste stemronde die van 19 mei tot en met 1 juni duurt kunt u stemmen op Primula Pricanto via deze link: Stemformulier Royal FloraHolland

 

Share Button

Tags: ,